Microdermabrasie klinkt als een ingewikkeld scheikundig proces, maar het is eigenlijk gewoon een intensieve peeling van de bovenste huidlagen. Toch maakt het de moeilijke naam wel waar, want met microdermabrasie kunnen wij allerlei huidproblemen aanpakken. Onder andere teveel of te weinig pigment, een verouderde huid of de gevolgen van acné kunnen worden verzacht door middel van deze techniek. Lees dus vooral verder wanneer u meer wilt weten over wat microdermabrasie voor u kan betekenen.

 

Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt en wat we kunnen behandelen zijn

- fijne rimpels
- onzuivere huiden
- huidveroudering
- oppervlakkige pigmentvlekken
- acne littekens (vlekjes)
- zonneschade
- rokershuid
- grove poriën
- grove huidstructuur
- futloze huid

 

De behandeling bestaat uit

Het reinigen van de huid, waarbij ik indien nodig een dieptereiniging toepas. Vervolgens peel ik uw huid door middel van de microfijne kristallen. Nadat ik deze weer verwijderd heb, verzorg ik uw huid met een masker, serum en crème plus een UV-bescherming met factor 50.Hou er rekening mee dat u in de zomermaanden een goede bescherming tegen de felle zon gebruikt. Na een behandeling ziet u al direct resultaat.Voor een nog beter effect kunt u een kuur ondergaan van zes tot acht behandelingen met microdermabrasie. Ik geef deze dan om de twee tot drie weken.

Microdermabrasie prijzen

Microdermabrasie 60min € 72,00

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren/harsen van de wenkbrauwen, microdermabrasie van het gelaat,

masker, serum en dagverzorging.

Microdermabrasie 75min € 86,00

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren/harsen van de wenkbrauwen, microdermabrasie van het gelaat en hals,

masker, serum en dagverzorging.

 

Kuur prijzen

3 behandelingen van 60min € 205

6 behandelingen van 60min € 395

3 behandeling van 75min € 215

6 behandeling van 75min € 410