Verwennerij in Marrakech: Arganolie, de Marokkaanse Hammam en Verfrissende Muntthee

In oktober 2022 besloot ik samen met mijn vriendinnen en zus om een betoverende reis te maken naar de kleurrijke stad Marrakech. Deze bruisende stad in Marokko heeft ons niet alleen ondergedompeld in een exotische cultuur en prachtige bezienswaardigheden, maar heeft ons ook kennis laten maken met enkele van de meest verleidelijke schoonheidstradities van het land. In deze blog deel ik graag mijn persoonlijke ervaringen met het ontdekken van Arganolie, het beleven van de Marokkaanse Hammam en het genieten van verfrissende muntthee in Marrakech.

Lees meer »

Een Hemelse Oase van Verjonging: De Luxe Spa's van Zwitserland

Als eigenaresse van een schoonheidssalon weet je als geen ander hoe belangrijk het is om jezelf en je klanten af en toe te verwennen met een ultieme ontspanningservaring. Wat als ik je zou vertellen dat er een plek is waar de luxe van spa-behandelingen wordt gecombineerd met adembenemende natuurlijke schoonheid? Welkom in Zwitserland, het land van de Zwitserse Alpen, beroemd om zijn weelderige spa's en wellnesscentra. In dit blog neem ik je mee op een betoverende reis door enkele van de meest luxueuze spa's in Zwitserland, waar rust en verjonging samenkomen te midden van een spectaculair berglandschap.

Lees meer »

Verjong jezelf te midden van Tropische Pracht: Ontdek de Schoonheidsbehandelingen van Costa Rica

In 2019 had ik het voorrecht om 3,5 weken door te brengen in het betoverende Costa Rica, waar ik me onderdompelde in de prachtige natuur, avontuurlijke activiteiten ondernam en ook de gelegenheid kreeg om enkele opmerkelijke schoonheidsbehandelingen te ervaren. Gedurende mijn reis werd ik geïnspireerd door de schoonheid van het land en ontdekte ik de unieke en verfrissende benaderingen van schoonheidsverzorging in Costa Rica. Hier deel ik graag mijn persoonlijke ervaringen met de diverse schoonheidsavonturen die ik heb beleefd tijdens mijn rondreis door dit tropische paradijs.

Lees meer »

Betoverende Schoonheidsrituelen: Ontdek de Geheimen van de Oude Inca's in Peru

Peru, een land doordrenkt van oude culturen en mysterie, herbergt een schat aan schoonheidsrituelen die teruggaan tot de tijd van de machtige Inca-beschaving. Deze oude tradities zijn geworteld in de verbinding met de natuur, de spirituele wereld en het behoud van harmonie tussen lichaam en geest. Als iemand die persoonlijk de prachtige inca-massage heeft ervaren tijdens mijn reis naar Peru in de maanden november en december 2022, wil ik graag mijn opwinding en betovering met jullie delen.

Lees meer »

De Magie van IJslandse Schoonheid: Angan-producten en Verkwikkende Rituelen

IJsland, een land van ongerepte natuurlijke schoonheid, staat bekend om zijn betoverende landschappen en majestueuze watervallen. Maar wist je dat IJsland ook een bloeiende schoonheidscultuur heeft? Van traditionele warmwaterbronnen tot innovatieve huidverzorgingsproducten, de IJslandse schoonheidstradities hebben de wereld veroverd. In deze blog duiken we in de geheimen van de IJslandse schoonheid en ontdekken we de beroemde Angan-producten en verkwikkende schoonheidsrituelen.

Lees meer »