Ervaar de betovering van Marokko met onze traditionele Marokkaanse massagebehandeling. Deze behandeling combineert eeuwenoude massagetechnieken met luxueuze oliën om je lichaam en geest volledig te ontspannen en te verjongen. Laat je meeslepen in de exotische sfeer van Marokko terwijl we je zintuigen prikkelen en je lichaam in een staat van diepe rust brengen.

 

Duur: 105min

Prijs behandeling: € 115,00

 

  • Reinigingsritueel: We beginnen de behandeling met een rustgevend reinigingsritueel. We gebruiken een warme handdoek gedrenkt in geurende rozenwater om je handen, voeten en gezicht zachtjes te reinigen. Dit helpt niet alleen om de huid te verfrissen, maar creëert ook een gevoel van ontspanning en welzijn.

  • Exfoliatie met een kessa-handschoen: Vervolgens passen we een exfoliatie toe met behulp van een kessa-handschoen. Deze traditionele Marokkaanse handschoen helpt dode huidcellen te verwijderen en de bloedcirculatie te bevorderen. Met zachte, ritmische bewegingen over je hele lichaam verwijderen we op milde wijze onzuiverheden en stimuleren we de vernieuwing van de huid.

  • Verzachtende oliemassage: Na de exfoliatie is het tijd voor de ontspannende oliemassage. We gebruiken een rijke en aromatische Arganolie die bekend staat om zijn hydraterende en voedende eigenschappen. Met langzame en vloeiende bewegingen masseren we de olie in je huid, waarbij we speciale aandacht besteden aan gespannen gebieden zoals je nek, schouders, rug en benen. De massage helpt de spieren te ontspannen, de bloedcirculatie te bevorderen en stress en spanning te verminderen.

  • Gezichtsmassage: Om de behandeling compleet te maken, voeren we ook een zachte en kalmerende gezichtsmassage uit. Met behulp van lichte druk en cirkelvormige bewegingen masseren we je gezicht met Arganolie om de bloedcirculatie te stimuleren en de huid te voeden. Deze gezichtsmassage geeft je een stralende teint en een gevoel van totale ontspanning.

  • Afsluiting: Na de massage geven we je even de tijd om rustig bij te komen en te genieten van de diepe ontspanning. We bieden je een verfrissende kop Marokkaanse muntthee aan, die je zintuigen verkwikt en je de geuren en smaken van Marokko laat ervaren. Daarna krijg je de ruimte om je op je eigen tempo weer op te frissen en je klaar te maken om de wereld buiten de salon weer te betreden.