Dompel jezelf onder in de luxe en helende kracht van Manuka honing met ons exclusieve Pure Manuka Glow Arrangement. Dit arrangement is ontworpen om je huid te verjongen, je geest te ontspannen en je een glimp te geven van de natuurlijke wonderen van Nieuw-Zeeland.

Alle producten die in dit arrangement worden gebruikt, zijn zorgvuldig  geselecteerd en rechtstreeks meegenomen uit

Nieuw-Zeeland tijdens onze recente reis, wat zorgt voor een authentieke en unieke ervaring.

Duur: 120min
Prijs behandeling: €149

Welkomstdrankje

Begin je verwenmoment met een verfrissend glas Manuka honing limonade of een verse vruchtensap. Dit heerlijke drankje zorgt voor een ontspannen start van je ervaring en bereidt je voor op de komende verwennerij.

 

Gezichtsbehandeling 

  • Reiniging: We beginnen met een zachte, doch grondige reiniging om alle onzuiverheden van je huid te verwijderen. Dit bereidt je huid perfect voor op de volgende behandelingen.
  • Manuka honing masker: Vervolgens brengen we een diep hydraterend masker aan, verrijkt met pure Manuka honing. Dit masker, bekend om zijn antibacteriële en helende eigenschappen, voedt en kalmeert je huid intensief.
  • Massage: Geniet van een ontspannende gezichtsmassage met Manuka honing olie. Deze massage stimuleert de doorbloeding en laat je huid er stralend en verjongd uitzien.
  • Afsluiting: De behandeling wordt afgerond met het aanbrengen van een lichte, hydraterende crème die je huid beschermt en voedt.

 

Lichaamsbehandeling

  • Lichaamsscrub: Ervaar een revitaliserende lichaamsscrub met een mix van Manuka honing en suiker. Deze scrub verwijdert zachtjes de dode huidcellen en laat je huid zijdezacht aanvoelen.
  • Wrap: Sluit af met een voedende body wrap van Manuka honing en aloë vera gel. Deze combinatie hydrateert en herstelt je huid, waardoor deze zacht en soepel aanvoelt.

 

Afsluiting

Om je verwenmoment compleet te maken, krijg je na de behandeling een klein potje Manuka honing skincare product mee naar huis. Dit zorgt ervoor dat je de luxe en de voordelen van Manuka honing ook thuis kunt ervaren.