We hebben geweldig nieuws om met jullie te delen! Bij Schoonheidssalon Juliette willen we je de keuze geven om op de manier die het beste bij jou past een bijzonder cadeau te geven. Daarom introduceren we zowel fysieke als digitale cadeaubonnen!

 

Fysieke Cadeaubonnen

Ontvang het perfect verpakte cadeau dat je persoonlijk kunt overhandigen! Onze fysieke cadeaubonnen zijn prachtig vormgegeven en voegen een extra vleugje charme toe aan je geschenk. Kom langs bij onze salon om een cadeaubon te kopen en laat je dierbaren genieten van een heerlijke ervaring.

Digitale Cadeaubonnen

Voor het gemak van online schenken introduceren we nu ook digitale cadeaubonnen!  Kies het gewenste bedrag, voeg een persoonlijk bericht toe en betaal veilig online. De digitale cadeaubon wordt direct naar de ontvanger gemaild of kan naar jou worden gestuurd om persoonlijk te overhandigen.

 

Of je nu kiest voor de charme van een tastbaar cadeau of het gemak van online schenken, we zijn er om ervoor te zorgen dat jouw cadeau een speciale en onvergetelijke ervaring wordt.

Hoe werkt een digitale cadeaubon?

  1. Kies het Bedrag: Kies een bedrag dat past bij de gelegenheid en het gewenste verwenpakket.

  2. Personaliseer: Voeg een persoonlijke boodschap toe om je cadeau extra speciaal te maken.

  3. Ontvangen in Stijl: De ontvanger ontvangt de prachtig vormgegeven cadeaubon per e-mail, klaar om ingewisseld te worden.

  4. Betaalverzoek: Nadat je het formulier hebt ingevuld, sturen we je een betaalverzoek naar het opgegeven telefoonnummer. Zodra de betaling is ontvangen, wordt de digitale cadeaubon verstuurd.