Wil jij wat doen aan jouw gewicht en/of ben je snel vermoeid en kun je ook meer energie gebruiken?

 

Dan kan ik jou daarmee helpen! ook op afstand kan ik je coachen.

Ik ben distributeur van Isagenix in Nederland! 

Isagenix heeft een compleet ander systeem met een andere wetenschap op het gebied van de algehele gezondheid en gewichtsverlies.

De producten van Isagenix richten zich op om alle verkeerde stoffen die het lichaam bevat uit het lichaam te verwijderen en om de juiste voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft om weer optimaal te kunnen werken weer in het lichaam te brengen.

Hierdoor komt het lichaam weer in balans!

Juliette en Isagenix is er van overtuigd dat de producten en het programma werkt!

Wij zijn er van overtuigd dat iedereen geweldige resultaten zal ervaren en behalen.

Daarom bied Isagenix  een volledige tevredenheidsgarantie bij ieder pakket dat jij als nieuwe klant bestelt.

 

Ben je niet tevreden? Vind je het resultaat niet zoals je had verwacht? Vind je de smaak van de producten helemaal niets of heb jij een andere reden waardoor je niet tevreden bent? Je krijg het volledige aankoopbedrag van het door jouw bestelde pakket gewoon terug.

 

Wat kan jij verwachten van mij?

  • Advies en een programma op maat gemaakt
  • De beste prijs + je krijgt een eigen account om inzicht te hebben in je eigen bestelling en het wordt bij jou thuis bezorgt
  • Incl. onbeperkt begeleiding om jou doel te behalen!

 

HET ISAGENIX SYSTEEM WERKT!

Isagenix  heeft een no-nonsense aanpak van productinnovatie en hun handige systemen maken het systeem volstrekt uniek. De producten van Isagenix zijn ontwikkeld met het oog op Solutions to Transform Lives en dat betekent dat Isagenix allerlei systemen en pakketten aanbieden waarmee je jouw persoonlijke gezondheid en welzijnsdoelstellingen kunt realiseren.

Honderdduizenden mensen overal ter wereld hebben een gezonde levensstijl weten te handhaven voor gewichtsverlies, gewichtshandhaving, spieropbouw, spierbehoud en fitnessprestaties, dankzij het gebruik van de producten van Isagenix.

De inzet voor wetenschappelijk onderzoek naar voeding en gezondheid is een van de factoren waardoor Isagenix  van anderen onderscheiden. Isagenix  zijn partnerschappen aangegaan met gevestigde universiteiten en laboratoria die betrokken zijn bij wetenschappelijk onderzoek. Isagenix levert dus een bijdrage aan op bewijs gebaseerd voedingsonderzoek en levert een wetenschappelijke onderbouwing voor de Isagenix systemen voor een gezond gewichtsverlies en een gezonde levensstijl.