Dompel jezelf onder in de spirituele wijsheid van de oude Inca-beschaving met dit exclusieve Inca massage arrangement. Dit arrangement combineert de diepgaande helende kracht van de Inca-massage met aanvullende behandelingen om je een complete en transformerende ervaring te bieden. Laat de energieën van de Inca's je omhullen terwijl je je overgeeft aan de helende aanrakingen en rituelen die je lichaam, geest en ziel vernieuwen.

 

Duur: 90min

Prijs behandeling: € 105,00

 

  • Voetenbad:  Terwijl je geniet van het voetenbad, kunnen we voorzichtig masseren en de drukpunten in je voeten stimuleren. Dit helpt de doorbloeding te bevorderen, spanning in de voeten te verminderen en je algehele welzijn te verhogen. We gebruiken mogelijk ook bloemblaadjes of zeezout om het bad nog luxueuzer te maken.

  • Inca-massage met warme stenen: Het arrangement omvat een uitgebreide Inca-massage met warme stenen, waarbij we speciaal geselecteerde stenen gebruiken om energieblokkades te verwijderen en diepe ontspanning te bevorderen. De therapeutische aanrakingen richten zich op het versoepelen van spierspanning, het stimuleren van de doorstroming van levensenergie en het herstellen van innerlijke balans.

  • Aromatherapie en chakra-balancering: Na de Inca-massage laten we je verder ontspannen met aromatherapie en chakra-balancering. We maken gebruik van essentiële oliën en kruiden die zijn geassocieerd met de Inca-cultuur om je zintuigen te stimuleren en de energiecentra van je lichaam in balans te brengen. Door middel van zachte aanrakingen en specifieke technieken werken we aan het harmoniseren van je energievelden en het bevorderen van algeheel welzijn.

  • Afsluiting en heropleving: Na de behandeling geven we je de tijd om rustig bij te komen en te genieten van de diepgaande effecten van de Inca massage. We bieden je een verfrissende en verkwikkende drank aan, zoals een speciale Inca-elixir, om je hernieuwde energie te geven. Je kunt je op je eigen tempo weer opfrissen en volledig geïnspireerd de wereld buiten de salon betreden.