Celletoi is een compleet pakket voor je huidverzorging. Het bevat vier producten: Moisturizing Cleanser, Advanced Youth Serum, Cashmere Firming Cream, en Restorative Eye Treatment. In de verpakking zit ook een handig opbergzakje inbegrepen. Het is volledig parabenen en sulfaten vrij, en bevat GEEN kunstmatige geur- en kleurstoffen! 

 

Bijzonderheden Celletoi Skin Care:

  • Dermatologisch getest
  • Klinisch getest door derden
  • Geen parabenen, en sulfaten
  • Geen kunstmatige geur en kleurstoffen.

What’s Inside

Celletoi BioFirm Complex  (Te vinden in Advanced Youth Serum en Restorative Eye Treatment) Revolutionair en met vijf groeifactoren en verschillende fytonutriënten om het uiterlijk van opkomende lijntjes te verzachten.

 

Celletoi Peptide Blend (Te vinden in Firming Cashmere Cream, Restorative Eye Treatment en Advanced Youth Serum) Deze kenmerkende peptiden bestaan ​​uit aminozuren die een gezond uitziende huid ondersteunen.

 

Ceraposoom

  •  Kustplantenstamcellen: zeevenkel en zeehulst. Deze stamcellen zorgen voor resultaten en verbeteren de helderheid van de huid. Ze worden gewonnen uit gevriesdroogde planten in plaats van gemodificeerde plantenextracten.
  • Ceramiden Ceramiden zijn ingekapseld in een van planten afgeleide lipidelaag om de absorptie te helpen verhogen en de resultaten te versterken.

 

Celletoi Botanische Blend Deze blend is doordrenkt met krachtige antioxidanten: ginseng, groene thee, zoethoutwortel, lavendel, kurkuma, rozemarijn en tijm om te kalmeren en te beschermen tegen schadelijke omgevingsstressoren.