De behandeling begint met een intakegesprek, zodat helder wordt wat er op dat moment speelt in jouw lijf en leven. Die informatie gebruik ik tijdens de behandeling. Ik zoom intuïtief in op de knelpunten van jouw lijf, om jou mentaal en fysiek weer in balans te brengen. De behandeling is vanaf 60 minuten te boeken en kan uitgebreid worden tot 90 minuten. 

De massagevorm wordt aangepast aan jouw behoeften en kan zowel met kleding als zonder kleding. De massagestijl kenmerkt zich zelf door jouw lichaam van top tot teen langs te lopen met een combinatie van massagetechnieken en handoplegging met Reiki. De focus ligt op de algehele constitutie van jouw lichaam. Spieren worden meegenomen in de behandeling met als doel de blokkades op te heffen en zo de weg voor de energie vrij te maken. Jouw lijf krijgt de kans zich te herstellen en op te laden met nieuwe energie.

 

  • Lichamelijke gezondheid - Reiki helpt met het verminderen van pijn en het activeren van je immuunsysteem
  • Emotionele gezondheid - Reiki helpt je met ontspannen en het opheffen van blokkades
  • Mentale gezondheid - Reiki helpt je met het verminderen van stress, het loslaten van negatieve denkpatronen en het ontwikkelen van je talenten

 

Massage Prijs
60 minuten €69
90 minuten €89