Power C+Brightening Antioxidant

 

De Power C+ Brightening Antioxidant behandeling is gericht op het neutraliseren van vrije radicalen en het verhelderen van de teint. Vitamine C, bekend als krachtige antioxidant, stimuleert de celstofwisseling en de collageenproductie.
De huidteint wordt helderder, gelijkmatiger en egaler. Deze verwikkende behandeling geeft een snelle energieboost aan de doffe, vermoeide en door de zon aangedane huid.

• Duur: 75 minuten
• Prijs behandeling € 82,50

 

Power Hyaluronic

 

De Power Hyaluronic behandeling is een vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad van de huid en maakt de huid met (droogte)lijntjes en rimpeltjes weer comfortabel en volumineus.
Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype en verbetert de algehele huidconditie. De huid voelt soepel en glad aan en verkrijgt een vitale en gezonde uitstraling.
• Duur: 75 minuten
• Prijs behandeling € 82,50

 

 

Power Retinol

 

De Power Retinol behandeling is een egaliserende behandeling op basis van pure retinol en is een weldaad voor iedereen die huidveroudering, veroorzaakt door leeftijd en blootstelling aan de zon, wil bestrijden.
Pure retinol herstelt en verstevigt de huid en egaliseert direct het huidoppervlak. Kleine littekens en huidvlekjes worden minder zichtbaar. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en het celvernieuwingsproces ondersteund.
De futloze huid wordt weer fris, jeugdig en stralend.
• Duur: 75 minuten
• Prijs behandeling € 79,50

 

 

Global Lift

 

De Global Lift behandeling is een behandeling voor de rijpere huid ter bestrijding van de globale huidveroudering. De huid van het gelaat, kaaklijn en hals wordt verstevigd, het volume hersteld en de verslapping van de onderkin verzacht.
• Duur: 75 minuten
• Prijs behandeling € 89,00

 

Timeless Prodigy 

 

Een compleet exclusief behandelingsritueel die speciaal is ontwikkeld met de laatste multigen-technologie voor het verjongen van de huidgenen.
Geformuleerd met hoge concentraties van 25 exclusieve en wetenschappelijk geselecteerde actieve ingrediënten in combinatie met drie anti-verouderingsstrategieën die samen de cel regeneratie stimuleren, de cel kwaliteit vergroten en de cel functie verbeteren met als doel bij elke leeftijd en huidconditie de degeneratie van de huid een halt toe te roepen.

Voor alle huidtypen vanaf ± 40 jaar.

 

Belangrijkste ingrediënten
Extract van Franse champagne (huid verdichtend, vitaliserend, hydraterend)

5 Groeifactoren (regenererend, huid verfijnend, anti-rimpels)
 6 miljoen stamcellen van de Damascus Roos (huidverdichtend, vitaliserend, hydraterend)
 Collageen (ontgiftend, antioxiderend, egaliserend)
 Antioxidant multi vitamine cocktail (verhelderend, stimulerend, hydraterend)
 Vitamine B3, B5, C
 Witte truffel (Epi-genetische activator)
 Kombucha thee (heldere huid en verfijnt micro-relief).

 

• Duur: 90 minuten
• Prijs behandeling: € 105,00

 

Deze behandelingen zijn incl. reiniging, peeling, verwijderen oneffenheden, wenkbrauwen epileren of harsen, massage, masker en dag/nacht verzorging